Broda/wąsy czyli owłosienie twarzowe |
Autor |
Wiadomość |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
Wysłany: Czw 16 Lip, 2009 Broda/wąsy czyli owłosienie twarzowe
|
|
|
hehe
Ciekaw jestem co Wy na to ?? Macie ? Mieliście ?? Lubicie ? Nie lubicie ?
Ja w tej chwili mam i lubię rośnie sobie i ma się dobrze , ja preferuję brodę
"hiszpankę" taką jak miał Sienkiewicz czy Lenin - Celowo pierwszego wymieniłem Sienkiewicza hehe Całościowej brody bym nie zapuszczał bo mi się jakoś nie widzi facet wygląda wtedy jak dziad borowy ze średniowiecza ja osobiście wąsy jadę
trymerem na 1cm bo nie lubię jak mi do gęby wchodzą a bez wąsów to już nie to samo.
Samych wąsów bym nie zdzierżył - no chyba że takie w klimatach przedwojennych wąskie i
filuternie zakręcone
Czekam na wasze refleksje |
_________________ Kiedy praży się Paryż gasną perły na wystawach, w płomieniach pękają kasztany hukiem stu tysięcy dział ! |
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
Wysłany: Czw 16 Lip, 2009
|
|
|
dziwny temat jak na moje... ale co tam
ja osobiście jeszcze brody nie mam:) ale na pewno zapuszczę żeby nie było odciskow po kominach |
_________________ Śpiewacy sądzą, że będzie ich słychać. Zadaniem orkiestry jest do tego nie dopuścić.
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
łoo matko, to, zes trafił ja nieznosze sie golić.... zapuszczone też mi sie nie podobają, ale nie chce mi sie zazwyczaj golić, dopiero jak mnie dziewucha pogoni to łapie za maszynke ogólnie jakoś nie widze u siebie zarostu zadnego, chyba, ze taki dwudniowy
co do tych kominów, ja to juz mam niezły ślad na brodzie od opierania. a co najciekawsze na podbródku nie rosną mi przez to włosy ;P hahha gdybym zapuścił brode to miałbym tam gołą wysepke
co do wąsów.... największa wiocha jaka moze byc teraz.... u osób z urodzonych ok 70lat jeszcze jakos dziwnie pasują, ale u takich młodszych to wiocha... |
_________________ MuzykaPowinnaZapalaćPłomieńWSercuMężczyznyINapełniaćŁzamiOczyKobiety... |
|
|
|
 |
pani olga
Klub Forumowicza

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 25 Sie 2008 Posty: 1271
|
|
|
|
z owłosienie twarzowego to tylko BAKI!!!!!!!! aaaaa, takie rock'n'rollowe - cud miód orzeszki! |
_________________ Tak to wygląda, jak Prawdziwie Elegancka Dama jeździ na karuzeli...
|
|
|
|
 |
doniec
Główny Administrator Portalu

|
|
|
|
aras_ak napisał/a: | nie chce mi sie zazwyczaj golić, dopiero jak mnie dziewucha pogoni to łapie za maszynke |
mam dokładnie tak samo
delikatny zarost mi pasi |
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
ta, a najlepiej zapuścić "Pekaesy" |
_________________ Śpiewacy sądzą, że będzie ich słychać. Zadaniem orkiestry jest do tego nie dopuścić.
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
|
|
|
baki są wstrętne - to ostatnia rzecz na jaką bym się zdecydował
Żeromski miał kapitalną bródkę i wąsy
http://www.berlin.polemb....fanZeromski.jpg
|
_________________ Kiedy praży się Paryż gasną perły na wystawach, w płomieniach pękają kasztany hukiem stu tysięcy dział ! |
|
|
|
 |
Dawid

|
Wysłany: Pią 17 Lip, 2009
|
|
|
Powiem ze juz mialem baki wyglądałem wtedy jak żyd potem brodę wąsy zaczynałem na poczatku wyglądało jak bym sie nie myl pod nosem ale pozniej stwierdziłem ze i tak to nie ma sensu ale w przyszłości planuje cos miec na twarzy hehe golenie u nas facetów jest kłopotliwe;) lenistwo |
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
Dawid napisał/a: | lenistwo |
oj tak....
nio Żeromski bardzo elegancki zarost ale nie kazdemu pasuje zarost do twarzy. bo kazdy ma inny typ |
_________________ MuzykaPowinnaZapalaćPłomieńWSercuMężczyznyINapełniaćŁzamiOczyKobiety... |
|
|
|
 |
miras
Główny Administrator Portalu

|
|
|
|
Ja tak samo nie lubie sie golic ale tez nie lubie zarostu,najlepiej jakby wogole wasy nie rosly .Nawet delikatny zarost nie wchodzi w gre:D |
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
ja wychodze z założenia, że im rzadziej bedę sie golił tym słabszy bedzie zarost i wolniej bedzie rósł, dlatego mało sie gole haha |
|
|
|
 |
P.E.T.R.O.V. [Usunięty]
|
|
|
|
Sluszne podejscie Niestety jeszcze mam "problem" bo pewna osoba kaze mi golic sie pod wlos bo drapie rzekomo , a przez to czesciej sie zacinam i czesciej musze sie golic Ale brody i wlosow powiedzialem ze nie zetne |
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
u mnie to najważniejsze, ze sie ogolę i tak juz sie cieszy a ze czasem niedokładnie.,,, zdarza sie
Petrov tak poza tematem, ile zapuszczaleś włosy?? |
|
|
|
 |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
|
|
|
aras_ak napisał/a: | ja wychodze z założenia, że im rzadziej bedę sie golił tym słabszy bedzie zarost i wolniej bedzie rósł, dlatego mało sie gole haha |
To nie ma żadnego wpływu na to jak rośnie |
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
no jak to nie?? przecieżmówi sie np, ze trza podcinac włosy to wtedy mocniejsze są i szybciej rosną?? dlatego moja filozofia jest taka, jak nie podcinać to są slabsze i mniej rosną |
|
|
|
 |
|