bójka |
Autor |
Wiadomość |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
Wysłany: Czw 16 Lip, 2009 bójka
|
|
|
kiedy to konieczność, a kiedy głupota?? czy zawsze da się uniknąc i jakie mogą być konsekwencje. nawiązała sie taka dyskusja w temaice o sporcie. tutaj proponuje kontynuować |
_________________ MuzykaPowinnaZapalaćPłomieńWSercuMężczyznyINapełniaćŁzamiOczyKobiety... |
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
Wysłany: Czw 16 Lip, 2009
|
|
|
głupota - zawsze
koniecznosć - kiedy ten ograniczony umysłowo zaatakuje
i tyle na ten temat |
_________________ Śpiewacy sądzą, że będzie ich słychać. Zadaniem orkiestry jest do tego nie dopuścić.
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
|
|
|
Przychylam się do zdania Gizma ! To zawsze głupota i jedynie w samoobronie można komuś
spuścić manto zaś w naprawdę hardcorowe bójki lepiej się nie pchać.Ja mam z tego tylko pamiątki w postaci blizn na głowie i kilku łatanych zębów oraz nieciekawych wspomnień.Ogólnie nie polecam ! |
_________________ Kiedy praży się Paryż gasną perły na wystawach, w płomieniach pękają kasztany hukiem stu tysięcy dział ! |
|
|
|
 |
P.E.T.R.O.V. [Usunięty]
|
|
|
|
Ot w sumie i chyba racja Generalnie bojka tak jak ten dziwny pan post wyzej rzekl to glupota i sposob na rozwiazywanie problemow dla ludzi ktorzy nie maja zadnych argumentow slownych, ktorzy maja ubogi slownik wrecz i bardzo ograniczony, ciasny umysl... Dochodzi taka sprawa ciekawa, czy bic sie o laske to wyraz tego ze zalezy nam na dziewczynie czy dowod na to jakim pustakiem jest facet? Jak na moje nalezy takie cos brac na dwa razy, ale niech inni sie najpierw wypowiedza... |
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
a, jeszcze jak unikać - sprytnie ewentualnie chwytem jakimś ciekawym unieruchomic to zawsze skutkuje (wypróbowane przeze mnie nie raz) |
_________________ Śpiewacy sądzą, że będzie ich słychać. Zadaniem orkiestry jest do tego nie dopuścić.
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
|
|
|
Akurat w tych wypadkach jak na Słowianina przystało dość wyrywny jestem jeśli ktoś by zaczepiał w sposób chamski moją partnerkę to radzę od razu zbierać na protezę.Wiadomo że w wyjątkowo ekstremalnej sytuacji kazał bym jej uciekać a później ze dwa strzały na dezorientację i sam bym dał dyla - bo życie i zdrowie najważniejsze są, zas jeśli ten ktoś jest sam i nie prezentuje żadnych niebezpiecznych przedmiotów lub nie wygląda na jakiegoś typowego zadymiarza to zawsze chętnie mu wytłumaczę że Kobiety powinno się szanować |
_________________ Kiedy praży się Paryż gasną perły na wystawach, w płomieniach pękają kasztany hukiem stu tysięcy dział ! |
|
|
|
 |
Ryszard
Redaktor Portalu Redaktor Portalu

|
|
|
|
właśnie w bójkach najgorsze jest to, że zazwyczaj atakujący mają zdecydowaną przewagę liczebną. W pojedynkę to najczęściej spokojnie idą obok nie rzucając się w oczy. |
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
wiadomo - puści, to tylko siłą przekonują:) a żeby nie było że nie mają racji to jest ich wiecej i świecą wtedy |
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
no, ale co jak co o kobiete to zawsze trzeba ja ogólnie nie lubie uciekać ani takie tam,a jakoś jeszcze mi sie nie zdarzyło i oby nie musiało. ale ogólnie dosć jestem zaczepny. nawet przedwczoraj bym se problemów narobił, bo kurna na prywatce byłem z dziewczyną i z kumplem co dawno sie nie widziałem popiliśmy trocheeee.... wyszedłem na dwór z kilkoma dziewczynami, w tym z moją i usiedliśmy na ławce przed blokiem. przypątali sie jacyś faceci, a ja trochę usnąłem ale słyszałem ,ze cos tam o mnie gadali, a potem do dziewczyn, no to sie wkurzyłem i juz chciałem lac jednego, ale ze ich było 8 a ja ledwo stałem to dziewuchy mnie zabrały do domku haha tutaj bójka chyba nie była najlepszym rozwiązaniem, aczkolwiek po trzeźwemu bym sie nie zastanawiał |
_________________ MuzykaPowinnaZapalaćPłomieńWSercuMężczyznyINapełniaćŁzamiOczyKobiety... |
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
nie no kobieta to nie ma nic do rozpatrywania no sory, ale jakby moją laskę zaczepiali to żadna siła by mnie nie zatrzymała |
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
nio na szczescie w tej sytuacji nei zaczepiali
faktem jest też to, ze w złości mozna niezłej siły dostać. w złosci, w nerwach itp.
dlatego cvzesto walki o kobiete sie wygrywa haha
słyszałem kiedyś wiadomości o alpiniście, którego lawina przysypała. gościu tak sie wystraszył śmierci, ze podniósł bryłę lodu ważacą ok 200 kg!!!! i wydostał się. jak potem sprawdzali go na ławeczce ile jest wstanie max wycisnąc to dał rade jedynie 110. |
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
bo adrenalina mu podskoczyła - a w takiej sytuacji człowiek dostaje kilkakrotnie większej siły. Im większy poziom adrenaliny tym siła większa. |
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
Wysłany: Pią 17 Lip, 2009
|
|
|
no o tym napisałem to samo dzieje sie podczas bójki dlatego potem porozwalane nosy itd. |
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
Wysłany: Pią 17 Lip, 2009
|
|
|
gorzej jak adrenalina podskoczy tym "pustym"... mała lipa wtedy jest :/ |
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
|