najlepsze sposoby na kaca... |
Autor |
Wiadomość |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
Wysłany: Czw 16 Lip, 2009
|
|
|
Jest tylko jedna rada ! Jak chcesz się spić jak bela to TYLKO CHŁODNĄ WYSOKOGATUNKOWĄ CZYSTĄ WÓDKĄ ! nie pić na pusty żołądek i nie popijać słodkimi napojami już lepiej zwykłą mineralką ! Wtedy kac jest ale nie tak potężny jak po innych trunkach , najgorsze co może być to upicie się kolorowymi trunkami typu Martini, winami likierami ,szampanem itp.... |
_________________ Kiedy praży się Paryż gasną perły na wystawach, w płomieniach pękają kasztany hukiem stu tysięcy dział ! |
|
|
|
 |
pani olga
Klub Forumowicza

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 25 Sie 2008 Posty: 1271
|
|
|
|
czasem człowiek musi się napić i schamić takie życie
osobiście wolę nie pić tyle, by potem połowy imprezy nie pamiętać, ale czasem się zdarza - cóż poradzić, zazwyczaj wiem, ile moge wypić, by mi sie film nie urwał ii wtedy stopuje - w zasadzie to ja bardziej lubie pic niz się upijac
zapijanie to wogole straszna rzecz <ble> nie dziwie sie że ludzie przepraszam bardzo po wodce, jak popijaja ją sokiem ja wódeczke tylko zagryzam ogórkami kiszonymi - zagryzie się i cały posmak po wódce mija momentalnie no i cżłowiek czuje sie dobrze, a na pewno nie przepraszam bardzo |
_________________ Tak to wygląda, jak Prawdziwie Elegancka Dama jeździ na karuzeli...
|
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
Cytat: | zapijanie to wogole straszna rzecz <ble> nie dziwie sie że ludzie przepraszam bardzo po wodce, jak popijaja ją sokiem ja wódeczke tylko zagryzam ogórkami kiszonymi - zagryzie się i cały posmak po wódce mija momentalnie no i cżłowiek czuje sie dobrze, a na pewno nie przepraszam bardzo |
poważnie taka sprawa??? ooo, to nie wiedziałem?? i to niezależnie od ilości?? |
_________________ MuzykaPowinnaZapalaćPłomieńWSercuMężczyznyINapełniaćŁzamiOczyKobiety... |
|
|
|
 |
P.E.T.R.O.V. [Usunięty]
|
|
|
|
gizmo666 napisał/a: | ja sie z nim nie zgadzam taki kac to zapłata za porządne narypanie |
Tak... A Ty brat o tym wiesz na pewno najlepiej Ja rozumiem zarty zartami ale czasem przystopuj bo troche to smieszne jest... Potem spotkasz sie z chlopakami na konkursie i wyjdzie ze taki gieroj wcale nie jestes... Taka rada brata. Amen. |
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
i tak do 18-ki nie zamierzam pić a głowę mam mocną |
_________________ Śpiewacy sądzą, że będzie ich słychać. Zadaniem orkiestry jest do tego nie dopuścić.
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
P.E.T.R.O.V. [Usunięty]
|
|
|
|
A skad wiesz |
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
wierzę w swoje możliwości |
_________________ Śpiewacy sądzą, że będzie ich słychać. Zadaniem orkiestry jest do tego nie dopuścić.
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
P.E.T.R.O.V. [Usunięty]
|
|
|
|
Nie mam wiecej pytan |
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
nareszcie cie zgasiłem |
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
|
|
|
Tak czy inaczej Pijcie TYLKO CZYSTĄ dobrą gatunkowo wódkę - nie popijajcie wódki słodkimi sokami/napojami nie pijcie na pusty żołądek wcześniej zjedzcie coś lekkiego co nie stanie na żołądku.Nie pijcie szybko ! Przepijajcie wodą albo mocną gorzką herbatą - teina wiąże część alkoholu zakąsić najlepiej czym kwaśny lub marynowanym ale niczym tłustym i mocno słonym ! unikać jako zakąski świerzych warzyw ! po piciu wrzućcie ze 2 paracetamole/apapy lub aspirynę przy łóżku postawcie mineralkę i będzie GIT !
Macie na to moje słowo
Ps.Ja mam dobrą głowę Przedwczoraj wypiliśmy z kumplem po 0,5 litra na łeb + 4 mocne tatry i spokojnie na rowerku do domu dojechałem byłem trochę niekontaktowy i śpiący ale jeszcze miałem siłę na necie z pól godzinki posiedzieć. Wszystko pewnie przez te moje wschodnie geny aczkolwiek kumpel też w całkiem niezłej formie był - z byle leszczami
nie pijam Kac był ale niewielki jakbym nie mieszał wódki z piwem to nie było by go niemal wcale |
_________________ Kiedy praży się Paryż gasną perły na wystawach, w płomieniach pękają kasztany hukiem stu tysięcy dział ! |
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
 |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
|
|
|
Nic z tych rzeczy ! Byłem na tyle trzeźwy że jeszcze zdążyłem z Mamą pogadać pare minut i dostać zjebke za to że śmierdzę alkoholem i że wracałem lekko zawiany rowerem wszystko pamiętam , nie zataczałem się byłem tylko lekko zamroczony i śpiący jakbym wskoczył pod zimny prysznic wypił ze dwie kawy albo jakiegos energizera to mógłbym jak to się mówi iść na własny slub Nie należę do takich co po połówce na dwóch albo 3 piwach się kolebią ! W razie czego zapraszam na testy ! |
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
toc se jaja robiłem bez bulwersu |
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
|
|
|
gizmo666 napisał/a: | toc se jaja robiłem bez bulwersu |
nie ma żadnego bulwersu ! Wyjedziesz jak ja kilka razy na wschód na szybki obóz szkoleniowy to będziesz jeszcze wprawniejszy w te klocki Wujek z Białorusi jak
z nim nie wypijesz to się gniewa ze 2 dni lepiej wypić od razu bo na przeprosiny to pije dwa razy więcej jak zwykle |
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
Cytat: | lepiej wypić od razu bo na przeprosiny to pije dwa razy więcej jak zwykle |
to picie to jego drugie życie (żart) |
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
|