najlepsze sposoby na kaca... |
Autor |
Wiadomość |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
Wysłany: Śro 15 Lip, 2009 najlepsze sposoby na kaca...
|
|
|
myśle, ze takie kompendium wiedzy sie przyda
mój taki sprawdzony sposób to tłuste śniadanko :d potwierdzone naukowo jest to, ze po zjedzeniu tłustego, czasteczki tłuszczu wchłaniają pozostałości czastek alkoholu czasem nie dają rady, to trzeba zjesc wiecej tłustego |
_________________ MuzykaPowinnaZapalaćPłomieńWSercuMężczyznyINapełniaćŁzamiOczyKobiety... |
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
Wysłany: Śro 15 Lip, 2009
|
|
|
najlepszy sposób na kaca to popić piwem |
_________________ Śpiewacy sądzą, że będzie ich słychać. Zadaniem orkiestry jest do tego nie dopuścić.
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
doniec
Główny Administrator Portalu

|
|
|
|
najlepszy sposób na kaca to powietrze z pompki od materaca |
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
znane i przestarzałe wiadomo - klasyka ani mru mru |
_________________ Śpiewacy sądzą, że będzie ich słychać. Zadaniem orkiestry jest do tego nie dopuścić.
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
Dawid

|
Wysłany: Czw 16 Lip, 2009
|
|
|
Zagryzać serem hehe..... Ktos zna ta historię na pewno |
|
 |
michau
Klub Forumowicza master of accordion

|
|
|
|
Dawid napisał/a: | Zagryzać serem hehe..... Ktos zna ta historię na pewno |
ty zagryzałeś w trakcie.. |
_________________ Welcome to hell......
Here's your accordion.
|
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
w trakcie to ja słyszałem też, ze trza cytryną popić, sokiem z cytryny, ale szczerze.... to nie działa.... sprawdziłem |
_________________ MuzykaPowinnaZapalaćPłomieńWSercuMężczyznyINapełniaćŁzamiOczyKobiety... |
|
|
|
 |
pani olga
Klub Forumowicza

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 25 Sie 2008 Posty: 1271
|
|
|
|
hmm, ja tam kaca mordercy nigdy nie miałam, to podobno z wiekiem przychodzi (wiec krozystam poki mogę), suszy mnie tylko niemilosiernie, ewentualnie wykończona jestem
klin jest dobry, ale niezawsze dzień po ostrym piciu następnego ranka piwo, czy seteczka to coś o czym marzymy poza tym klin to raczej odwleka niz leczy
osobiscie jak czuje rano ze we mnie alkohol jesczez siedzi to najlepiej sie czuje jak cos proobie, wymagajacego wysilku fizycnego (ach, na kaca najlepsza praca), acz to tez niezawsze się chce (jak robilam w zieleni i po 3h snu i ostrym piciu to mi sie jakos nie chcialo robic) - raz pamiętam wrociłam z imprezy, zniszcozna i zaczelam dywan trzepać - czulam się cudownie i świeżo
ale jak mowilam, kac mnie raczej nie meczy, poza suszeniem, wiec wystraczy kubek zimnej herbaty przy łóżku i spać do bólu |
_________________ Tak to wygląda, jak Prawdziwie Elegancka Dama jeździ na karuzeli...
|
|
|
|
 |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
|
|
|
Na gigantycznego kaca nie ma sposobów , można tylko pić wodę i zdychać , najlepiej kaca przespać.Jeśli ktoś jest w stanie próbować różnych dziwnych sposobów , trzepać dywany,pracować itd.. to widocznie wcale nie ma takiego mocnego kaca.Konkretny kac to taki że leżysz na łóżku w gardle sahara ruszenie ręką jest wysiłkiem nie do wykonania zaś mrówki pod podłogą tupią głośniej niż zwykle |
_________________ Kiedy praży się Paryż gasną perły na wystawach, w płomieniach pękają kasztany hukiem stu tysięcy dział ! |
|
|
|
 |
pani olga
Klub Forumowicza

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 25 Sie 2008 Posty: 1271
|
|
|
|
toż napisałam, że raczej nie mam problemów z kacem |
_________________ Tak to wygląda, jak Prawdziwie Elegancka Dama jeździ na karuzeli...
|
|
|
|
 |
P.E.T.R.O.V. [Usunięty]
|
|
|
|
gizmo666 napisał/a: | najlepszy sposób na kaca to popić piwem |
Ty o kacu to wiesz najwiecej Najlepszym sposobem na kaca to go nie miec Jakos nie jara mnie narypanie sie i nastepnego dnia umieranie... Owszem, wypic mozna z kolegami mniej lub wiecej ale jakos tak dla mnie gra nie warta swieczki szczerze mowiac... |
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
nioi w sumie racja, ze za młodu te kace to słabe jakieś chyba ogólnie troche świńską sprawa, ale tez dobrą na pozbycie sie cholerstwa jest zakonczenie imprezy kilkoma pawiami. rano sie wstaje jak nowonarodzony ale tak jak napisał petrov. po to przesadzić, zeby sie narzygać.... troche bezsensu. wszystko dla ludzi, ale wiadomo. |
|
|
|
 |
Ryszard
Redaktor Portalu Redaktor Portalu

|
|
|
|
zdecydowanie P.E.T.R.O.V. dobrze mówi. |
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
ja sie z nim nie zgadzam taki kac to zapłata za porządne narypanie |
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
Ryszard
Redaktor Portalu Redaktor Portalu

|
|
|
|