:)
|
|
fastfood |
Autor |
Wiadomość |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
Wysłany: Wto 14 Lip, 2009
|
|
|
no no, ale w obronie kobiety stanąc musze - pewna zasada mi tak nakazuje |
_________________ Śpiewacy sądzą, że będzie ich słychać. Zadaniem orkiestry jest do tego nie dopuścić.
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
Wysłany: Śro 15 Lip, 2009
|
|
|
pani olga napisał/a: | u mnie nigdy zdrowie najważniejsze nie bylo, pierwszorzędna kwestia to 'smakuje czy nie", "chcę czy nie" - wiem, ze nienajrozsadniejsze myslenie, ale zycie mam jedno, a jakbym miala rezygnowac z trybu zycia jaki prowadze tylko po to by zyc dlugo, zdrowo (choć znajac moje szczescie to pewnie w 35 roku zycia przejchalby mnie tir i tyle bym miala po zdrowym zyciu ) i nudno to wybieram opcje "żyj szybko, umieraj młodo" |
ta bo Ty wiesz co sie stanie. jak by tak każdy myslałto by była jedna wielka zadyma na świecie, albo z domu by trzeba było nie wychodzić. myslenie bezsensu....
a tak wogóle, skoro juz w taki drastyczny sposób podchodzisz. zyła bys jak bys zyła przejeżdza Cie tir i Twoje resztki nawet do spulchnienia ziemi sie nie nadaja.... poza tym tryb zycia też wpływa na samopoczucie ogólne. także umarła byś zmeczona, ze złym samopoczuciem i zasyfionym organizmem |
_________________ MuzykaPowinnaZapalaćPłomieńWSercuMężczyznyINapełniaćŁzamiOczyKobiety... |
|
|
|
 |
doniec
Główny Administrator Portalu

|
Wysłany: Śro 15 Lip, 2009
|
|
|
ale jeśli tak jej dobrze, to czemu nie? |
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
Wysłany: Czw 16 Lip, 2009
|
|
|
dlatego nie, bo nie wie jak by było gdyby zyła bez tego, a z czymś lepszym |
_________________ MuzykaPowinnaZapalaćPłomieńWSercuMężczyznyINapełniaćŁzamiOczyKobiety... |
|
|
|
 |
Ryszard
Redaktor Portalu Redaktor Portalu

|
|
|
|
haha, zwykle tak jest, że jak żyjesz w jeden sposób to nie wiesz jakby się żyło inaczej. |
|
|
|
 |
pani olga
Klub Forumowicza

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 25 Sie 2008 Posty: 1271
|
|
|
|
ale ja nie mowie, ze jak mam ochote komus cos ukrasc to kradne, staram sie robic to, na co mam ochote, tak by to nikomu nie szkodizlo (choć niezawsze się udaje)
może i tryb życia wpływa na smaopoczucie, ale jakbym miała przestać palić, pić, jeść same warzywka i ryby, chodizc wczesnie spać i unikać hałasu to co to by za życie było?
prowadze strasznie neizdrowy tryb życia, jem świństwa, dużo w dodatku wieczorami, palę, piję, śpię baaardzo nieregularnie, co jakiś czas, jak gdzieś jade to praktycznie w ogole nie ejm tylko pije alkohol plus jakieś energy drinki, co by nie zasnąć; uwielbiam głośną muzykę w aucie, tak, ze jak z niego wychodze to czuje sie jak po koncercie - tak, czuję się czasami fatalnie, ale i tka wolę w ten sposob, cene znam i jest to moj wybor, zajde w ciążę to ustabilizuję na jakieś 2/3 lata swoje życie
moim zdaniem nie należy za bardzo patrzyć w przyszłość, bo przyjdzie wlasnie taki nieszczesliwy wypadek i pozalujemy,z e nie sprobowalismy tego, tego i tamtego, ze tego nie zrobilismy, i ze w zasadzie nasze zycie bylo nudne, a dzien od dnia sie nie roznil czegos takiego bym nie chciala |
_________________ Tak to wygląda, jak Prawdziwie Elegancka Dama jeździ na karuzeli...
|
|
|
|
 |
doniec
Główny Administrator Portalu

|
|
|
|
słuszna uwaga Ryszard |
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
pani olga napisał/a: | może i tryb życia wpływa na smaopoczucie, ale jakbym miała przestać palić, pić, jeść same warzywka i ryby, chodizc wczesnie spać i unikać hałasu to co to by za życie było?
prowadze strasznie neizdrowy tryb życia, jem świństwa, dużo w dodatku wieczorami, palę, piję, śpię baaardzo nieregularnie, co jakiś czas, jak gdzieś jade to praktycznie w ogole nie ejm tylko pije alkohol plus jakieś energy drinki, co by nie zasnąć; uwielbiam głośną muzykę w aucie, tak, ze jak z niego wychodze to czuje sie jak po koncercie - tak, czuję się czasami fatalnie, ale i tka wolę w ten sposob, cene znam i jest to moj wybor, zajde w ciążę to ustabilizuję na jakieś 2/3 lata swoje życie |
jasne, ze nikt nie musi Ci mowic co masz robic, ale uważam, ze można zyc ciekawie i nie trzeba sie wcale niszczyć. bo zarówno tak jak moze przyjśc moment z wypadkiem, tak może przyjś moment, ze rak, albo inne nastepstwo Ci zacznie zżerać piersi i bedziesz latami latać do szptala na chemie, wtedy sobie przypomnisz. i bedziesz również załowac. a i odrazu Ci sie odechce hamburgera, palenia i głośnej muzyki!!! |
|
|
|
 |
pani olga
Klub Forumowicza

|
|
|
|
pewnie tak by było, ale mnie barzdiej od zawsze ciągnęło do tego "brudniejszego" świata, "grzeczne" i "zdrowe" zycie mnie po prostu nie pociaga w zaden sposob |
_________________ Tak to wygląda, jak Prawdziwie Elegancka Dama jeździ na karuzeli...
|
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
nie musisz odrazu zyc zdrowo nie wiadomo jak. wystarczy, ze to co "zabrudzisz" postarasz sie w jakiś sposób 'wyczyścić" i zrekompensowac. dłuzej pozyjesz a i nie musisz z niczego rezygnować. |
|
|
|
 |
pani olga
Klub Forumowicza

|
|
|
|
no to pije zeiloną herbate nie popadam w skrajności, typu "trucie się dla samego trucia, by być fajna" jednak kieruję się głównie zasadą przy doborze ejdzenie, by mi coś smakowało, a nie żeby było zdrowe (zwłaszcza, że zdrowe rzeczy też mi smakują ) |
|
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
nio, a myslisz, ze ja tak robie. tyle, ze ja mam troche inne podejście. jesli jestem w domu i mam do wyboru zjeśc coś zdrowszego to to wybiore na pewno, a jesli gdzieś tam na mieście, czy impreza, czy poprostu mam ochote na coś niezdrowego to to jem. tyle, ze potem mam kaca moralnego i chce to spalić odrazu |
|
|
|
 |
pani olga
Klub Forumowicza

|
|
|
|
ja moralniaka nie mam, a ze dosc czesto jestem poza domem, to wychodzi ze praktcyznie codziennie kilka piw plus pizza/frytki/czipsy i paczka fajek
a w domu z kolei duzo slodyczy jem, jak są
w kazdym razie o żadnych wyrzutach mowy nie ma, acz to chwilowe, poki mma w porzadku przemiane materii, jak zaczne tyć to może się opanuję |
|
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
nio, myśle, ze jak przyjdzie Ci troche latek to zaczniesz troche żałować. otyłośc, tłuszcz, problemy z ciśnieniem. z takim trybem zycia to mur beton |
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
e tam, to zalezy jaki metabolizm moja kumpela ma figurę taką że jest co pożałować że sie nie jest przy niej blisko a codziennie zajada eklerki i inne słodki co ja bym tego w życiu nie tknął |
_________________ Śpiewacy sądzą, że będzie ich słychać. Zadaniem orkiestry jest do tego nie dopuścić.
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|