PARTNER |
Autor |
Wiadomość |
LukaszKlawiszowiec
|
Wysłany: Śro 08 Lip, 2009
|
|
|
dokladnie nowy tematu juz widze rozpoczety hehe |
_________________ HOHNER VERDI III
 |
|
|
|
 |
pani olga
Klub Forumowicza

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 25 Sie 2008 Posty: 1271
|
|
|
|
fakt, pobicie faceta to jest totalne poniżenie dla niego i raczej swoich przyjaciół;/p[artnerów nie bije
a facetowi nie radziłabym podnieść na mnie ręki (ooj, zemsta bylaby słodka ), chybva ze to moj ojciec, a ja bym sie zachowala tak nie do konca w porzadku |
_________________ Tak to wygląda, jak Prawdziwie Elegancka Dama jeździ na karuzeli...
|
|
|
|
 |
michau
Klub Forumowicza master of accordion

|
|
|
|
mściwa kobita..
jak wszystkie xD |
_________________ Welcome to hell......
Here's your accordion.
|
|
|
|
 |
pani olga
Klub Forumowicza

|
|
|
|
nie mściwa, ale swoja wartosc znam i co jak co, ale nie pozowle sobie obcej osobie na taki czyn w stosunku do mnie, no chyba ze jest to ojciec w sprawie zrozumialej 9a bez pwoodu to raczej mnie nie uderzy nigdy) to wtedy ok - to jest jedyny mężczyzna, ktoremu moge wybaczyc podniesienie na mnie ręki |
_________________ Tak to wygląda, jak Prawdziwie Elegancka Dama jeździ na karuzeli...
|
|
|
|
 |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
Wysłany: Czw 09 Lip, 2009
|
|
|
pani olga napisał/a: | to jest jedyny mężczyzna, ktoremu moge wybaczyc podniesienie na mnie ręki |
A to ciekawe.....niefajnego masz Ojca w takim razie.Generalnie podnoszenie na kogokolwiek ręki to jest porażka - uznaję tylko w samoobronie ale wtedy to już raz a konkretnie a zapewniam was, że wieść szybko się rozniesie i następny pacjent się 2 razy zastanowi zanim podniesie rękę - sprawdzone |
_________________ Kiedy praży się Paryż gasną perły na wystawach, w płomieniach pękają kasztany hukiem stu tysięcy dział ! |
|
|
|
 |
michau

|
|
|
|
ja znam taki ciekawy cytat z Pisma Świętego
kto miłuje swego syna, często używa na niego rózgi.
Syr. 30,1 |
Here's your accordion.
|
|
|
|
 |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
|
|
|
Oto dałeś mi kolejny powód żeby jednak nie czytać pisma świętego |
_________________ Kiedy praży się Paryż gasną perły na wystawach, w płomieniach pękają kasztany hukiem stu tysięcy dział ! |
|
|
|
 |
pani olga
Klub Forumowicza

|
|
|
|
ale ojciec mnie nie bije, może dostałam kiedyś po przepraszam bardzo pare razy, ale słusznie dzieciakowi czasem trza dać pasem, bezstresowe wychowanie to zło
a ojca mam bardzo fajnego, co prawda w baardzo wielu rzeczach się nie zgadzamy, ale pełen szacunek za wszystko dla niego z mej strony |
|
|
|
|
 |
michau

|
|
|
|
pani olga napisał/a: | ale ojciec mnie nie bije, może dostałam kiedyś po przepraszam bardzo pare razy, ale słusznie dzieciakowi czasem trza dać pasem, bezstresowe wychowanie to zło
a ojca mam bardzo fajnego, co prawda w baardzo wielu rzeczach się nie zgadzamy, ale pełen szacunek za wszystko dla niego z mej strony |
stąd mój cytat. |
Here's your accordion.
|
|
|
|
 |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
|
|
|
Na mnie nigdy Rodzice ręki nie podnieśli i nie chodzi o bezstresowe wychowanie! Bicie własnego dziecka to przejaw własnej bezradności i agresji ! |
|
|
|
 |
P.E.T.R.O.V. [Usunięty]
|
|
|
|
Ja dostalem w dupsko od ojca raz w zyciu i to jeszcze nieslusznie bo plakalem dlugo a mi zabki rosly wtedy Ojciec do dzisiaj ma moralniaka |
|
|
|
 |
michau

|
|
|
|
P.E.T.R.O.V. napisał/a: | Ja dostalem w dupsko od ojca raz w zyciu i to jeszcze nieslusznie bo plakalem dlugo a mi zabki rosly wtedy Ojciec do dzisiaj ma moralniaka |
ja od czasu do czasu dostałem również..oczywiście gdz coś zbroiłem.
chyba przy bezstresowym wychowaniu..na jakiegoś no_life'a bym wyrósł..
no thx. |
Here's your accordion.
|
|
|
|
 |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
|
|
|
michau napisał/a: | P.E.T.R.O.V. napisał/a: | Ja dostalem w dupsko od ojca raz w zyciu i to jeszcze nieslusznie bo plakalem dlugo a mi zabki rosly wtedy Ojciec do dzisiaj ma moralniaka |
no thx. |
bzdura ! mylicie bezstresowe wychowanie z używaniem przemocy przez rodziców ! Ja nie byłem wychowany bezstresowo a nikt mnie nie prał ! |
|
|
|
 |
michau

|
|
|
|
Telemah napisał/a: | michau napisał/a: | P.E.T.R.O.V. napisał/a: | Ja dostalem w dupsko od ojca raz w zyciu i to jeszcze nieslusznie bo plakalem dlugo a mi zabki rosly wtedy Ojciec do dzisiaj ma moralniaka |
no thx. |
bzdura ! mylicie bezstresowe wychowanie z używaniem przemocy przez rodziców ! Ja nie byłem wychowany bezstresowo a nikt mnie nie prał ! |
ok..prał to może nie..
ale jak była potrzeba to ojciec dał Tobie raz, czy dwa na dupsko.. |
Here's your accordion.
|
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
koniec off topa. wracamy do tematu. widze, ze jest zapotrzebowanie na taki wątek spoko, juz sie robi |
_________________ MuzykaPowinnaZapalaćPłomieńWSercuMężczyznyINapełniaćŁzamiOczyKobiety... |
|
|
|
 |
|