PARTNER |
Autor |
Wiadomość |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
Wysłany: Sob 04 Lip, 2009
|
|
|
no dokłądnie, ja mam to samo. nie tyle co musze co jest u nas takim standardem, a najlepsiejszy jest moment pogodzeniaa :Dmmmm dlatego tak lubie kłótnie:P zeby móc sie godzic haha |
_________________ MuzykaPowinnaZapalaćPłomieńWSercuMężczyznyINapełniaćŁzamiOczyKobiety... |
|
|
|
 |
michau
Klub Forumowicza master of accordion

|
Wysłany: Nie 05 Lip, 2009
|
|
|
pani olga napisał/a: | wlasnie, aras podal wazny plkus posiadania stalego partnera ze stalym partnerem mozna sie kłócić! i to jest piękne, ja miesięcznie muszę wypelnic minimum kłótni, bo inaczej źle się czuję, przypadkowy partner na to nie pozwala, kłótnie ze znajomymi są za mało "dotkliwe" (jeszcze ojciec jest dobry do kłocnia, ale nie zawsze sie widzimy) dlatego nie ma to jak stały partner
ech, nie ma to jak to bluzganie na siebie, palenie szlugi za szlugą, wypominanie sobie różnych dziwnych rzeczy, ostentacyjne pozbywanie sie podarunkow i nieodzywanie sie przez ileś tam (czy nawet udawanie ze sie nie zna, ale to już trza mieć odpowiednią osobe do tego ) - to są emocje, to jest gra i to jest to, co czasem muszę przezyc, bo inaczej sie czuje jak ryba bez wody |
znam to z autopsji
ale to chyba tak już musi być jak olga pisze..bo czasami dobrze jest się pokłócić.. |
_________________ Welcome to hell......
Here's your accordion.
|
|
|
|
 |
miras
Główny Administrator Portalu

|
Wysłany: Pon 06 Lip, 2009
|
|
|
Ja osobiscie nie lubie klotni,nie lubie jak mam nerwa na partnera,lubie jak mam caly czas zej***** humor:D |
|
|
|
 |
michau

|
|
|
|
a zobacz jak jest miło jak się człowiek godzi |
Here's your accordion.
|
|
|
|
 |
doniec

|
|
|
|
ojjj bardzo miło |
|
|
|
 |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
|
|
|
Hmmm ja w sumie nie lubię się kłócić.Niestety dziś często na żywą dyskusję mówi się kłótnia.Prawie nigdy nie kłóciłem się ze swoimi "sympatiami" , może dlatego że w sprawach partnerskich umiem iść na pewne kompromisy. |
_________________ Kiedy praży się Paryż gasną perły na wystawach, w płomieniach pękają kasztany hukiem stu tysięcy dział ! |
|
|
|
 |
miras

|
|
|
|
eee tam ze milo, mi jednak bardziej w pamieci pozostaje klotnia niz milo. |
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
zależy jak się "kłóci" |
_________________ MuzykaPowinnaZapalaćPłomieńWSercuMężczyznyINapełniaćŁzamiOczyKobiety... |
|
|
|
 |
pani olga
Klub Forumowicza

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 25 Sie 2008 Posty: 1271
|
Wysłany: Śro 08 Lip, 2009
|
|
|
u mnie czesto dyskusje sie przeradzaja w kłótnie (zwłaszcza polityczne jak odpwoiednio szybko nie przystopuje ) - dyskusje to swoja drogą, ale dyskutuje codzinenie z kazydm (czesto dla samej zasady )
a kłótnie to kłótnie - ja lubię i tyle (tzn lubię to dużo powiedziane, ale potrzebuję) |
_________________ Tak to wygląda, jak Prawdziwie Elegancka Dama jeździ na karuzeli...
|
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
haha, dobrze, ze nie potrzebujesz przylać tak systematycznie komuś, bo cięzko byłoby z Twoim partnerem |
|
|
|
 |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
|
|
|
aras_ak napisał/a: | haha, dobrze, ze nie potrzebujesz przylać tak systematycznie komuś, bo cięzko byłoby z Twoim partnerem |
Chłop co pozwala się uderzyć niewiaście jest c_pą a nie facetem , zaś jak sam bije to nie dość że jest c_pą to jeszcze frajerem.Współczuje ludziom którzy jako argument stosują siłę. |
_________________ Kiedy praży się Paryż gasną perły na wystawach, w płomieniach pękają kasztany hukiem stu tysięcy dział ! |
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
nom, ale spokojnie ze słowami. nie no serio czasem to trzeba przylac, ale to jak jest jakiś niekumaty i wnerwiający koleś, ale kobiety nie wolno, oj nigdy. a na odwrót w dzisiejszych czasach czesto sie zdarza. gorzej tylko jak facet odda. |
|
|
|
 |
LukaszKlawiszowiec
|
|
|
|
ale to tez z drugiej strony dziwne baba mzoe lac faceta ile wlezie a my nawet nie mozemy ich dotykać... nie ma rownouprawnienia i tyle |
_________________ HOHNER VERDI III
 |
|
|
|
 |
michau

|
|
|
|
w sumie..chamskie jest bicie kobity.. |
Here's your accordion.
|
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
hehe widze materiał na nowy temat nio niestety... czasy średniowiecza minęły. a może raczej stety |
|
|
|
 |
|