:)
Forum Akordeonistów Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak grać, jak nie mogę....
Autor Wiadomość
hubert092

Wysłany: Wto 16 Wrz, 2008   

nie chce nikogo obrazac albo ich przekonan, ale moim zdaniem nic sie nie dzieje przypadkowo. a wszystko co sie dzieje to jest przeznaczenie.

doniec 
Główny Administrator Portalu

zgadzam się z Tobą w 100 %. wszystko, co się dzieje ma jakieś swoje konsekwencje, gorsze lub lepsze, w przyszłości. też nieraz czasem sobie myśle "co by było, gdyby" :)

aras_ak 
Klub Forumowicza

jeden wierzy w UFO, drugi nie, jeden wierzy w Boga drugi w Allacha, a jeszcze inny nie wierzy wogóle. z tym jest tak samo daltego ta dyskusja nie ma sensu, bo każdy bedzie bronił swoich przekonań i nie posłucha drugiego.

beatka1994 

Wysłany: Pon 10 Lis, 2008   

Ja miałam poważne problemy z kręgosłupem-spadłam z ponad metra na beton,oczywiście na plecy. Po wypadku byłam w szpitalu, miałam dość mocno obity kręgosłup. Od acc musiałam mieć przerwę, około miesiąca, żeby go wogóle załozyc. Wszyscy odradzali mi dalsze granie,jednak jestem zbyt uparta i za bardzo lubię to co robię. Postawiłam na swoim i wróciłam do SM. Teraz często podczas grania boli,ale nie żałuje. (Przed lekarzem ukrywam,że nadal gram,bo gościu by padaczki dostał 8) ). Od czasu do czasu jeżdze na rózne naświetlania i rehabilitacje, czesto odwiedzam sanatorium-oczywiscie acc jezdzi ze mna :)

AROox
[Usunięty]

Wysłany: Wto 11 Lis, 2008   

Szacuneczek dla admina. Podziwiać !!! takich ludzi. Nigdy nie złamałem sobie niczego, jedynie nadwyrężyłem i do końca nie wiem jak to jest, lecz na pewno nie za miło. Trza się bronić przed wszystkim, by móc kontynuować własne pasje. Ale jestem pewien, że jako chirurg będziesz wspaniałym człowiekiem. To tyle o de mnie. Pozdr. :)

Odpowiedz do tematu