Czy siłka mooże być? |
Autor |
Wiadomość |
pani olga
Klub Forumowicza

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 25 Sie 2008 Posty: 1271
|
Wysłany: Pon 22 Cze, 2009
|
|
|
no wiadomo,z e facet pwoinien byc pzrede wsyztskim męski, ale jak ma śliczne mięśnie na pleckach i je tak słodko napręży to majtki same lecą w dół dla mnie ładne mięśnie są męskie - że ten facet wyglada jak pedał to się zgodzę, ale mowilam ze chodzi mi o przykladowa wielkosc miesni (nie ma przesadnego kaloryfera i ogolnie nie za mocno, nie za slabo jest wyrzezbiony) |
_________________ Tak to wygląda, jak Prawdziwie Elegancka Dama jeździ na karuzeli...
|
|
|
|
 |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
|
|
|
ehh te kobity - każda jedna by "adonisa" chciała a z nich samych takie afrodyty jak z owczego tyłka organki każdemu wg. potrzeb.Niech pustaki się poznają z pustakami czytaj. umięśnieni z zabójczo pięknymi a ci średni ze średnimi .Tak będzie najlepiej.Tak jak mówiłem najczęściej ci "piękni" mają pusto w głowie .Z pięknej miski a pustej nikt się jeszcze nie najadł. Poza tym każdy ma inny gust - ja dla przykładu lubię jak dziewczyna ma tu i Ówdzie kawałek ciałka - co nie znaczy że podobają mi się takie ze sporą nadwagą. Poza tym jak się człowiek zestarzeje to pozstanie i tak tylko przyjaźń i wspólne rozmowy życie jest piękne jeśli w tej drugiej osobie masz przede wszystkim
wiernego przyjaciela takie jest moje zdanie. |
|
|
|
 |
pani olga
Klub Forumowicza

|
|
|
|
ale ja nie wymagam "piekna" ino męskości, dla mnie miesnie sa jakims tego przyjawem - jak koles jest chudy jak patyk, tudziez spasiony jak swiania to mu w moich oczach tej meskosci nieco ujmuje
i naprawdre nie wymagam nie wiadomo czgeo zreszta wrecz przeciwnie, po facecie musi byc widac, ze mozna sie czuc przy nim bezpiecznie, ze wie, ze morda to nie szklanka itp. czyli facet, a nie wypindorzona przepraszam bardzo |
_________________ Tak to wygląda, jak Prawdziwie Elegancka Dama jeździ na karuzeli...
|
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
no to ja odpadam ________________________________ |
_________________ Śpiewacy sądzą, że będzie ich słychać. Zadaniem orkiestry jest do tego nie dopuścić.
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
pani olga
Klub Forumowicza

|
|
|
|
no masz pecha zresztą facet-muzyk odpada, chyba ze w mniej "klasycznych" klimatach |
|
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
a metal ? |
_________________ Śpiewacy sądzą, że będzie ich słychać. Zadaniem orkiestry jest do tego nie dopuścić.
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
|
|
|
pani olga napisał/a: | no masz pecha zresztą facet-muzyk odpada, chyba ze w mniej "klasycznych" klimatach |
Ty to wybredna jesteś
Ps.Gizmo Ciebie to los srogo doświadczył nie dość że metalowiec to jeszcze orientalny Po co pytasz ?? Olga Ci się podoba ? chcesz do Niej startować |
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
zamknij sie bo dobrze mi idzie |
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
pani olga
Klub Forumowicza

|
|
|
|
raczej nie moja piaskownica z tym metalem i jesczez o ile pamietam masz ok. 16 lat
no i zacznijmy od tego, ze nie szukam chwilowo męża, a co za tym idzie, faceta na stale, ewentualnie ojca dla dzieciaka
jestem wybredna, po prostu nie wyobrazam sobie siebie z "profesjonalnym" muzykiem, gdyz paru bylo mi dane poznac i to zdecydowanie nie dla mnie jakos mnie "na salony" nie ciagnie
ale oczywiscie, serce nie sluga -> jak me uczucia ulokuje w beżowym ortodoksie to znaczy, ze mózg wobec uczuc jest bezbronny |
|
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
dla takiego kosza warto było sie postarać |
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
|
|
|
Widzisz gizmo ! Słabo się postarałeś mogłeś nic nie mówić tylko przyciąć włosy zarzucić na żel i te klimaty - i byś miał większe szanse.
Ps.Olga - nie każdego muzyka ciągnie na salony Ja też się chciałem zareklamować ale widzę że wolisz Gizma |
|
|
|
 |
drewpol

|
|
|
|
Off top się trochę zrobił |
_________________ Cyja...
I love it...
if(user->getName() == "drewpol"){
dawajPunktReputacji("drewpol");}
 |
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
ale mi taki off top pasuje
Cytat: | Widzisz gizmo ! Słabo się postarałeś mogłeś nic nie mówić tylko przyciąć włosy zarzucić na żel i te klimaty - i byś miał większe szanse. |
prędzej zostane starym kawalerem jak miras
Przynajmniej bede mial wuchte dziewczyn:P |
Thomas Beccham |
Ostatnio zmieniony przez miras Pon 22 Cze, 2009, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
doniec
Główny Administrator Portalu

|
|
|
|
nie no nie może być offa za dużo tego ostatnio. naprawde burdel się robi, a tego nie chcemy |
|
|
|
 |
pani olga
Klub Forumowicza

|
|
|
|
żele mnie jakoś nie pociągają i nikogo nie wolę, bo mam na wszystkich wytargane
rzeczywiscie sporo tych offtopów, wiec wracajc do tematu, siłka jak najbardziej może być ino co za dużo to niezdrowo |
|
|
|
|
 |
|