Czy siłka mooże być? |
Autor |
Wiadomość |
AROox [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 25 Sie, 2008
|
|
|
nie wiem jak to zabójczych temp...? Przecież palce od wyciskania ciężarów nie powinny odpaść, zmienić swoje położenie... : ) : ) |
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
Wysłany: Wto 26 Sie, 2008
|
|
|
racja aroox, ale to nie od paluszków zalezy biegłosc, bo to jest tylko narzędzie, podstawe stanowią mięśnie i ściegna, które nikt nie powie, że przy podnoszeniu cieżarów nie pracują i nie sztywnieja |
_________________ MuzykaPowinnaZapalaćPłomieńWSercuMężczyznyINapełniaćŁzamiOczyKobiety... |
|
|
|
 |
doniec
Główny Administrator Portalu

|
|
|
|
za duży paker nie pasuje do cyji |
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
musieli by robic paski rozmiaru XXXXXL |
_________________ MuzykaPowinnaZapalaćPłomieńWSercuMężczyznyINapełniaćŁzamiOczyKobiety... |
|
|
|
 |
AROox [Usunięty]
|
|
|
|
ale dlaczego nie można szybko??? o to mi chodzi.. |
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
ale co nie mozna szybko ?? |
|
|
|
 |
pani olga
Klub Forumowicza

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 25 Sie 2008 Posty: 1271
|
|
|
|
Cytat: | ja wam się dziwie, że ryzykujecie grę i cała reszte z akordeonem, w jakim celu?? |
no jasne, niech tylko laski się odchudzają, wydają kasę na różnorakie specyfiki kosmetyczne, trzymają diete itp. a facet niech leży i mu brzuch rośnie, albo niech bedzie chudy jak patyk i nie w stanie dać po mordzie, jak trzeba
wiadomo bez przesady w stronę pudziana, ale ładnie umięśnione ciało trza mieć
to taka dygresja, jaki to ma wpływ na grę to nie wiem, ale moim zdaniem, jak się trenuje z umiarem to nie zaszkodzi |
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
tak samo w drugą strone pani olgo, nie trzeba pakowąc na siłce żeby mieć ładnie umięśnione ciało. sam jestem zwolennikiem takiego wyglądu i nie tolerowąłbym u siebi brzucha itp. ale tak jak napisałaś, nie w strone Pudziana |
|
|
|
 |
Sylo

|
|
|
|
zeby miec ladne cialo bez silowni to musisz miec idealne uwarunkowanie genetyczne, jak by nie patrzec znaczna wiekszos zeby nabrac troche 'ciala' musi sie zlapac za wiekszy wysilek |
_________________ hold your colours |
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
ale do tego nie jest potrzebna siłka, można to osiągnąc w inny spoób |
|
|
|
 |
AROox [Usunięty]
|
|
|
|
W końcu trzeba o siebie dbać:) nie do przesady jak zwróciliście już uwagę.. szczególnie aras i olga ale trzeba:0 Posdr. |
|
|
|
 |
pani olga
Klub Forumowicza

|
|
|
|
to ja nie mówię, że koniecznie siłownia, ale zazwyczaj, żeby wyrobić sobie ładnie mięśnie, to jeśli nie uprawiasz regularnych sportów (w jakimś klubie czy coś), bez siłki nie da rady |
|
|
|
 |
AROox [Usunięty]
|
|
|
|
czyni pani olga stwierdza, że kobiety lubią napakowanych mężczyzn? |
|
|
|
 |
pani olga
Klub Forumowicza

|
|
|
|
napakowanych za bardzo nie lubię, ale żeby było widać mięśnie, osobiście mam świra na punkcie ślicznie umięśnionych pleców
facet nie moze byc za chudy, ani przesadnie naszpikowany odżywkami, ot w sam raz |
|
|
|
 |
AROox [Usunięty]
|
|
|
|
pleców??? heh a ja myślałem, że klata kręci:):) |
|