Zamknięty przez: doniec Pon 05 Wrz, 2011 |
Konkurs Akordeon-portal.pl 2011 |
Autor |
Wiadomość |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
Wysłany: Sob 13 Sie, 2011
|
|
|
qe??? skąd Ty to wytrzasnąłeś??? zła odpowiedź. |
_________________ Śpiewacy sądzą, że będzie ich słychać. Zadaniem orkiestry jest do tego nie dopuścić.
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
Akordeonistka
AKORDEONISTKA.. ;D

Pomogła: 7 razy Dołączyła: 09 Cze 2010 Posty: 388
|
|
|
|
w Miskolc ?
1 ptk |
_________________ Muzyka jest językiem Świata, która łączy wszystkich ludzi - moje motto. |
Ostatnio zmieniony przez miras Wto 06 Wrz, 2011, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
bravissima |
_________________ Śpiewacy sądzą, że będzie ich słychać. Zadaniem orkiestry jest do tego nie dopuścić.
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
Akordeonistka
AKORDEONISTKA.. ;D

|
|
|
|
W związku, że konkurs dobiega końca (są to ostatnie rozstrzygające pytania, decydujące o zwycięzcy konkursu) proszę o zadanie pytania (mega trudnego ) przez któregoś z Administratorów |
_________________ Muzyka jest językiem Świata, która łączy wszystkich ludzi - moje motto. |
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
e no to niesprawiedliwe!!! |
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
doniec
Główny Administrator Portalu

|
|
|
|
a dlaczego to ma być koniec konkursu? ten konkurs będzie trwał wiecznie jeśli przygaśnie to wtedy od czasu do czasu będziemy go reanimować. Pozwala zdobywać małe punkty do rankingu, który będzie decydował o kolejności przyznawania nagród
Ale pytanie zadam
Jaka jest dokładna data powstania zespołu Bayan Mix? Chodzi tu o datę, którą sami muzycy uważają za oficjalną. |
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
2. 12 . 2005
1 ptk |
Thomas Beccham |
Ostatnio zmieniony przez miras Wto 06 Wrz, 2011, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
doniec

|
Wysłany: Nie 14 Sie, 2011
|
|
|
brawo |
|
 |
Akordeonistka
AKORDEONISTKA.. ;D

|
|
|
|
Tak, tak - wiadomo, że konkurs będzie trwał "wiecznie".
Chodziło mi, że ten mały etap w konkursie dobiegł końca,
którego jak sądzę po zebraniu 20 pkt przez danego uczestnika otrzyma rangę (przeczytałam nowy regulamin i część, w której napisałeś :
"jako założyciel zadaję pytanie kto pierwszy odpowie na nie poprawnie może zadac swoje pytanie. i tak zasada jest jedna. jesli ktos już odpowie na pytanie, to nikt inny sie nie wypowiada, bo sie zrobi bałagan, tylko, po odpowiedzi na pytanie czekamy na potwierdzenie poprawności od zalożyciela. jeśli odpowiedz jest dobra, to użytkownik zdobywa jeden punkt i jest uprawniony do zadania swojego pytania.
Konkurs dotyczy wyłącznie muzyki klasycznej oraz muzyki akordeonowej. Można zadawać pytania tylko w obszarze tych dwóch dziedzin, czyli np. o kompozytorach jakis, o utworach, o wykonawcach itd.
każdy zdobyty punkt będzie zapisywany w rankingu "
jest O.K., ale pominąłeś w treści starego regulaminu konkursu:
"i tak do momentu, aż któryś z użytkowników otrzyma 20 pkt"
"Nagrodą jest jak już wspomniałem w ogłoszeniach SPECJALNA RANGA "
a napisałeś, że:
"Konkurs na podobnych zasadach, jak kiedyś był już na naszym forum "
jak to mamy rozumieć ?
Wiadomo, że jeżeli mamy jakiś konkurs i etapy to musi być zwycięzca (lub kilku) |
|
|
|
 |
miras

|
|
|
|
Porozmawiam w w tej sprawie z doncem jutro i odpowiedz będzie koło wtorku |
|
|
|
 |
doniec

|
Wysłany: Śro 17 Sie, 2011
|
|
|
Zapraszam do głosowania w ANKIECIE . Do końca sierpnia rozwiążemy sprawę naszego konkursu |
|
 |
ja$
janusz

|
Wysłany: Czw 18 Sie, 2011
|
|
|
Panowie pytanie konkursowe najważniejsze!!!!!----to jest forum o akordeonach nie zapominajcie ...czy jest ktoś w Was na tyle odważny i bystry ,aby pokazać mi i powiedzieć która firma na świecie i kiedy i gdzie wyprodukowała pierwszy akordeon koncertowy casotto- 5 chórowy LMMMH- strona melodyczna 42 klawisze --- < tak o 1 biały więcej >-16 i 8 w kanale 8 8 4 na zewnątrz, strona basowa 5 chórów-140 basów.... |
_________________ serdecznie pozdrawiam Ja$ |
Ostatnio zmieniony przez ja$ Pią 19 Sie, 2011, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
coś mi sie obiło że Hohner....
ale co do Twojej uwagi iż jest to forum akordeonowe - w regulaminie konkursu pisze wyraźnie że konkurs dotyczy muzyki wszelakiej i wszelakich dziedzin z nią związanych. Pytanie nie musi się tyczyć akordeonu. |
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
ja$
janusz

|
|
|
|
gizmo666 napisał/a: | coś mi sie obiło że Hohner....
ale co do Twojej uwagi iż jest to forum akordeonowe - w regulaminie konkursu pisze wyraźnie że konkurs dotyczy muzyki wszelakiej i wszelakich dziedzin z nią związanych. Pytanie nie musi się tyczyć akordeonu. | - pudło .....ktoś był wcześniej i nie Niemcy,,,dodaje wskazówki...może będzie łatwiej ---akordeon jest kanciak rok około 1928...zdobiony srebrem tak jak harmonie trzyrzędowe,macicą perłową i kością słoniową.. na narożnikach korpusu jest srebro z 4 stron akordeonu z przodu i z tyłu.przy galeryjce na korpusie z przodu od czoła ...jest z macicy perłowej i kości słoniowej piękna kobieta nie całkiem ubrana.... ...miech od strony basów jest na stałe w korpus basowy wklejony...basy i klawiatura są z kości słoniowej...taki jest pierwszy casotto... jak nie zgadniecie koledzy to muszę Wam zdjęcie zrobić bo mam go.... http://photos-b.ak.fbcdn....5_5745812_s.jpg |
_________________ serdecznie pozdrawiam Ja$ |
|
|
|
 |
cinszcz
|
Wysłany: Pon 22 Sie, 2011
|
|
|
Słyszałem w jakiejś audycji radiowej jak go ładnie opisujesz. Więc nie będę się wychylał |
|
|
|
 |
|