Przesunięty przez: doniec Sob 05 Lut, 2011 |
OKŁADKA POLSKIEGO CZASOPISMA AKORDEONOWEGO |
Ocen okładkę :D |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
5% |
[ 1 ] |
3 |
|
15% |
[ 3 ] |
4 |
|
20% |
[ 4 ] |
5 |
|
40% |
[ 8 ] |
6 |
|
20% |
[ 4 ] |
|
Głosowań: 20 |
Wszystkich Głosów: 20 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 OKŁADKA POLSKIEGO CZASOPISMA AKORDEONOWEGO
|
|
|
Przedstawiam Wam projekt takiej okładki, prosze ocenić w skali od 1-6 i napisać w odpowiedziach swoje odczucia i przemyślenia, może co jeszcze zmienić, co trzeba do niej dodac. dziekuje i pozdrawiam w imieniu administracji |
_________________ MuzykaPowinnaZapalaćPłomieńWSercuMężczyznyINapełniaćŁzamiOczyKobiety... |
|
|
|
 |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
Wysłany: Czw 22 Paź, 2009
|
|
|
jak dla mnie bomba - niebanalne , i nieco w starym stylu.Bardzo mi się podoba |
_________________ Kiedy praży się Paryż gasną perły na wystawach, w płomieniach pękają kasztany hukiem stu tysięcy dział ! |
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
kominów mi brakuje |
_________________ Śpiewacy sądzą, że będzie ich słychać. Zadaniem orkiestry jest do tego nie dopuścić.
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
Luke
Akordeonista :)
|
|
|
|
Podoba mi się. Jest oryginalna
pomijam już brak tych kominów... |
_________________ "Muzyka jest większym odkryciem, niż cała mądrość i filozofia." |
|
|
|
 |
maxpel
GOLD USER

|
|
|
|
Grafika ok. Napis nie. |
_________________ Maksymilian Pelczarski |
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
co ty chcesz od napisu??? |
_________________ Śpiewacy sądzą, że będzie ich słychać. Zadaniem orkiestry jest do tego nie dopuścić.
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
miras
Główny Administrator Portalu

|
|
|
|
spoko. |
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
tzn to jest jeszcze do obróbki graficznej, także czekamy na ewentualne propozycje. napis z załozenia miał być zmieniany takze spoko maxpel |
_________________ MuzykaPowinnaZapalaćPłomieńWSercuMężczyznyINapełniaćŁzamiOczyKobiety... |
|
|
|
 |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
|
|
|
Ale napis właśnie też ma klimat !! Co Wy niby chcecie od tego napisu ?? Wszystko wygląda na handmade i tak powinno zostać ! Fajnie wygląda i nieco archaicznie !! Czcionka jest również nieco "niedzisiejsza" jest super tak jak jest . |
_________________ Kiedy praży się Paryż gasną perły na wystawach, w płomieniach pękają kasztany hukiem stu tysięcy dział ! |
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
Wysłany: Nie 25 Paź, 2009
|
|
|
heheh, bo to jest hand-made Telemah to jest zdjęcie rysunku skan byłby lepszy, ale skaner mi sie zepsuł ale faktycznie to jest rysunek |
|
|
|
 |
P.E.T.R.O.V. [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 30 Paź, 2009
|
|
|
O! Ja wiem co możnaby zmienić! Łagodniejsze "przejście" klawiszy w guziki... Takie bardziej naturalne, żeby nie było takiej wyraźnej kreski między tymi dwoma typami klawiatury. Czaicie o co mnie się rozchodzi? |
|
|
|
 |
Lotos
Accordion4Life

|
Wysłany: Sob 31 Paź, 2009
|
|
|
jest dobrze jak jest... |
_________________ NIE MA MNIE?
 |
|
|
|
 |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
|
|
|
A może lepiej zrobić jakieś anime ?? a napis dać po Japońsku/Chińsku/Tajlandzku ew. z tłumaczeniem angielskim
Telemah nie wywoluj burzy bo poleca ostrzezenia |
Ostatnio zmieniony przez miras Sob 31 Paź, 2009, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
gizmo666
Klub Forumowicza Samaël

|
|
|
|
powoli tracę cierpliwość... dobrze ze Admin mnie uspokaja bo już byś miał ładną czerwoną kreskę pod avatarem...
ograniczę sie do - pisz jak masz coś sensownego do powiedzenia bo jak na razie nie wniosłeś nic konkretnego do rozmowy. |
Thomas Beccham |
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
Wysłany: Nie 01 Lis, 2009
|
|
|
P.E.T.R.O.V. napisał/a: | O! Ja wiem co możnaby zmienić! Łagodniejsze "przejście" klawiszy w guziki... Takie bardziej naturalne, żeby nie było takiej wyraźnej kreski między tymi dwoma typami klawiatury. Czaicie o co mnie się rozchodzi? |
no rozumiem o co Ci chodzi, ale w jaki sposób byś to widział?? jakieś rozmazane przejście czy jak to myślisz?? |
|
|
|
 |
|