Czy siłka mooże być? |
Autor |
Wiadomość |
AROox [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 23 Sie, 2008 Czy siłka mooże być?
|
|
|
Co myślicie o napakowanych akordeonistach? Czy waszym zdaniem "pakowanie" sprzyja grze na akordeonie? No oczywiście, że akordeonista też człowiek... Lecz unoszenie ciężkich ciężarów przypadkiem "nie rozwala nam rąk"? Co myślicie??? |
|
|
|
 |
miras
Główny Administrator Portalu

|
Wysłany: Nie 24 Sie, 2008
|
|
|
hahahah siedze w temacie juz pare lat. Uwierz mi jak cwiczysz z glowa to na pewno nie rozwalisz reki pozdr. |
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
nio taka jest prawda, ze nigdy bez jakiegoś wpływu to nie zostanie, nawet jak się ćwiczy mądrze |
_________________ MuzykaPowinnaZapalaćPłomieńWSercuMężczyznyINapełniaćŁzamiOczyKobiety... |
|
|
|
 |
AROox [Usunięty]
|
|
|
|
To zacznę chyba chodzić na siłkę od września. Na razie ćwiczyłem tylko na ławeczce u kolegi i w domu pompki, podciąganie na drążku... Czas poszerzyć horyzonty no i klatkę... |
|
|
|
 |
P.E.T.R.O.V. [Usunięty]
|
|
|
|
Mi tam wystarczy nie miec miesnia piwnego wiec robie brzuszki |
|
|
|
 |
miras

|
|
|
|
AROox napisał/a: | To zacznę chyba chodzić na siłkę od września. Na razie ćwiczyłem tylko na ławeczce u kolegi i w domu pompki, podciąganie na drążku... Czas poszerzyć horyzonty no i klatkę... |
Drażek narazie zostaw w spokoju bo on najbardziej obciaza paluchy. Cwicz najlepiej na maszynach jak masz mozliwosc i potem jak sie wkrecisz to bierz hantle i sztange. |
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
Wysłany: Pon 25 Sie, 2008
|
|
|
ja wam się dziwie, że ryzykujecie grę i cała reszte z akordeonem, w jakim celu?? |
_________________ MuzykaPowinnaZapalaćPłomieńWSercuMężczyznyINapełniaćŁzamiOczyKobiety... |
|
|
|
 |
Sylo

|
|
|
|
aras_ak napisał/a: | ja wam się dziwie, że ryzykujecie grę i cała reszte z akordeonem, w jakim celu?? |
np. w takim zeby nie dostac lampy w szczene, jak to mialo wczora miejsce w moim przpadku, koles byl troche duzy... |
_________________ hold your colours |
|
|
|
 |
miras

|
|
|
|
Ja cwicze dla mojej dziewczyny hahah:wink: |
|
|
|
 |
LukaszKlawiszowiec
|
|
|
|
coz za poswiecenie miras |
|
|
|
 |
AROox [Usunięty]
|
|
|
|
w końcu po co się ćwiczy... tylko dla dziewczyn i dla zachowania szzczęki.. Dzięki za rady. |
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
ja na siłke zajrzęraz na pół roku, a o szczene sie bać nie musze i niejednego z was na łapę bym pyknął chłopy a wygląd można utrzymać bez silki. jak dla mnie siłka to za dużo strat. |
|
|
|
 |
miras

|
|
|
|
LukaszKlawiszowiec napisał/a: | coz za poswiecenie miras |
To dla mnie przyjemnosc |
|
|
|
 |
AROox [Usunięty]
|
|
|
|
aras ale jakich strat??? co drugi dzień wbić poćwiczyć... jakiś karnet mozna wykupić i jedziesz. |
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
nio chodzi mi o te straty co potem jakiś temp zabójczych wyggrać nie można |
|
|
|
 |
|