ankieta |
Autor |
Wiadomość |
Józef Karbowski
ikuś
|
Wysłany: Śro 04 Sty, 2012 ankieta
|
|
|
Witam wszystkich. Mam prosbe wytlumaczie mi o co chodzi w tej calej ankiecie, na co trzeba tam glosowac i w jaki sposob oraz gdzie to zlaezc, raz ze jestem nowy na formu a ponbadto jestem na bakier wogole z komputerem, jedune co mi wyuchodzi to gra na akordeonie co uslysze
dzieki za pomoc Jozek |
|
|
|
 |
scandalli
Klub Forumowicza

|
Wysłany: Śro 04 Sty, 2012
|
|
|
Niepotrzebnie zakladales nowy temat. Mogles dopisac do tematu ankiety. Chodzi tam o to czy przy rejestracji usunąć opcje zaznaczenia jakiej sie jest płci. Jednej osobie z forum sie to nie spodobalo, ze jest. Zas nigdy problemu nie bylo i nie ma. Ankieta wygrala z opcja NIE. |
_________________ Miłośnik J.S.Bacha
 |
|
|
|
 |
lajkonix
|
Wysłany: Śro 04 Sty, 2012
|
|
|
Józku,
Jak wejdziesz w temat tej ankiety, to nad panelem do pisania postu są do kliknięcia dwa guziki. Klikasz guzik "tak" lub "nie" żeby oddać głos. Gdybyś chciał zagłosować "wisi mi to", to wystąp z wnioskiem do Aministracji o dopisanie takiej opcji.
Lajkonix |
|
|
|
 |
Wojciech
Wojciech
|
Wysłany: Śro 04 Kwi, 2012
|
|
|
lajkonix napisał/a: | Józku,
Jak wejdziesz w temat tej ankiety, to nad panelem do pisania postu są do kliknięcia dwa guziki. Klikasz guzik "tak" lub "nie" żeby oddać głos. Gdybyś chciał zagłosować "wisi mi to", to wystąp z wnioskiem do Aministracji o dopisanie takiej opcji.
Lajkonix | to tylko świetna zabawa |
_________________ Pawęza Wojciech |
|
|
|
 |
|