:)
|
|
Jak grać, jak nie mogę.... |
Autor |
Wiadomość |
hubert092
|
Wysłany: Wto 16 Wrz, 2008
|
|
|
nie chce nikogo obrazac albo ich przekonan, ale moim zdaniem nic sie nie dzieje przypadkowo. a wszystko co sie dzieje to jest przeznaczenie. |
|
|
|
 |
doniec
Główny Administrator Portalu

|
|
|
|
zgadzam się z Tobą w 100 %. wszystko, co się dzieje ma jakieś swoje konsekwencje, gorsze lub lepsze, w przyszłości. też nieraz czasem sobie myśle "co by było, gdyby" |
|
|
|
 |
aras_ak
Klub Forumowicza

|
|
|
|
jeden wierzy w UFO, drugi nie, jeden wierzy w Boga drugi w Allacha, a jeszcze inny nie wierzy wogóle. z tym jest tak samo daltego ta dyskusja nie ma sensu, bo każdy bedzie bronił swoich przekonań i nie posłucha drugiego. |
_________________ MuzykaPowinnaZapalaćPłomieńWSercuMężczyznyINapełniaćŁzamiOczyKobiety... |
|
|
|
 |
beatka1994
|
Wysłany: Pon 10 Lis, 2008
|
|
|
Ja miałam poważne problemy z kręgosłupem-spadłam z ponad metra na beton,oczywiście na plecy. Po wypadku byłam w szpitalu, miałam dość mocno obity kręgosłup. Od acc musiałam mieć przerwę, około miesiąca, żeby go wogóle załozyc. Wszyscy odradzali mi dalsze granie,jednak jestem zbyt uparta i za bardzo lubię to co robię. Postawiłam na swoim i wróciłam do SM. Teraz często podczas grania boli,ale nie żałuje. (Przed lekarzem ukrywam,że nadal gram,bo gościu by padaczki dostał ). Od czasu do czasu jeżdze na rózne naświetlania i rehabilitacje, czesto odwiedzam sanatorium-oczywiscie acc jezdzi ze mna |
|
|
|
 |
AROox [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 11 Lis, 2008
|
|
|
Szacuneczek dla admina. Podziwiać !!! takich ludzi. Nigdy nie złamałem sobie niczego, jedynie nadwyrężyłem i do końca nie wiem jak to jest, lecz na pewno nie za miło. Trza się bronić przed wszystkim, by móc kontynuować własne pasje. Ale jestem pewien, że jako chirurg będziesz wspaniałym człowiekiem. To tyle o de mnie. Pozdr. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|